T R E
Slovenija       
TRE logo

Z metodo TRE boste spoznali
zdravilno moč samodejnega
nevrogenega tresenja za
 sproščanje travm, stresa,
napetosti in bolečine

 

Revolucionarna metoda TRE - Trauma Releasing Exercises  

                  Uradna stran TRE v Sloveniji

 


Tridnevna delavnica metode TRE
® (1. modul) v Ljubljani


Termin:
od 4. do 6. novembra 2017 (od sobote do ponedeljka)
Kraj: Ljubljana

Prijavnico s cenami si lahko snamete s klikom na link - Delavnice metode TRE 

Vsebina tridnevne delavnice metode TRE


Udeležba na 1. dnevu delavnice TRE:

Uvodna delavnica TRE na kateri se boste naučili TRE za osebno uporabo. Delavnicavključuje: Dvakratno vodenje skozi vaje metode TRE in nevrogenega tresenja, predstavitev odzivov na stres in travmo, predstavitev teorije in vloge nevrogenega tresenja, obravnava vprašanja, zakaj je nevrogeno tresenje spregledano oziroma se razlaga kot patološki (bolezenski) pojav, navodila za vašo osebno uporabo metode TRE.

Udeležba na 1. in 2. dnevu delavnice TRE:

Udeležba na delavnici se priporoča za bolj poglobljeno doživetje in razumevanje procesa TRE pri vaši redni osebni uporabi.Drugi dan delavnice vključuje:

Pregled in pogovor o odzivih na vaš predhodni proces TRE, štirikrat boste vodeni skozi proces TRE, vključnos »hitro različico TRE«, podrobnejše predstavitve, vključno s polivagalno teorijo in samoregulacijo nevrogenega tresenja, predstavitev in video posnetki o fasciji (vezivnem tkivu), katere sprostitev je pogosto izražena med nevrogenim tresenjem.

Na delavnici bo dovolj časa za povratne informacije in vprašanja.

Udeležba na 2. in 3. dnevu delavnice

Udeležba na drugem in tretjem dnevu delavnice je mogoča le za posameznike, ki so se predhodno (v zadnjih 12 mesecih) udeležili celotne enodnevne delavnice TRE.

Udeležba na 1. 2. in 3. dnevu delavnice TRE:

Udeležba na celotni tridnevnidelavnici se priporoča za še bolj poglobljeno doživetje in razumevanje vašega procesa TRE pri redni osebni uporabi v vsakodnevnem življenju. Tridnevna delavnica omogoča podroben pregled in razumevanje odzivov posameznikovega telesa na proces TRE.
Predstavitev polivagalne teorije v okviru metode TRE in razumevanja naših normalnih obrambnih odzivov v primeru stresa, travme.
 
Tretji dan delavnice vključuje posttravmatsko rast, krepitev odpornosti in odgovor na vprašanje, kako nam sprožilci v vsakodnevnem življenju dajejo priložnosti za razrešitev nerazrešenihstresnih, travmatičnih izkušenj iz preteklosti.

Poleg omenjenega,
 delavnica vključuje šestkratno vodenje skozi proces TRE, vključno z izkušnjo biti prisotnosti procesu TRE drugega posameznika (v tretjem dnevu delavnice) z namenom osnovne priučitve deljenja procesa TRE z vašo družino in prijatelji. Drugi dan delavnice vključuje učenje hitre aktivacije nevrogenega tresenja.

*Zgornji opis vključuje osnovne elemente teoretičnih predstavitev na delavnicah TRE.