T R E
Slovenija       
TRE logo

Z metodo TRE boste spoznali
zdravilno moč samodejnega
nevrogenega tresenja za
 sproščanje travm, stresa,
napetosti in bolečine

 

Revolucionarna metoda TRE - Trauma Releasing Exercises  

                  Uradna stran TRE v Sloveniji

 

 

 

Jelka SlaparJelka Slapar, ki jo nekateri že poznate preko bodisi Bownove terapije ali tehnike EFT (tehnika za doseganje čustvene svobode - Emotional Freedom Techniques). V letih 2003-2004 je Jelka obe omenjeni terapiji predstavila slovenski javnosti. Vse od tedaj se Jelka redno vrača v Slovenijo, kjer na tečajih poučuje  Bownovo terapijo, vodi delavnice metode TRE in akreditiran program za pridobitev certifikata za inštruktorje metode TRE (1. in 2. stopnja). Jelka ima bogato predhodno znanje iz medicine ter diplomo iz akupunkture, svoje znanje pa je še dodatno izpopolnjevala s študijem številnih drugih bio-energetskih metod. Z velikim zanimanjem se posveča zlasti povezavam med umom in telesom ter energijsko psihologijo (tj. EFT).

Njena udeležba in popolno navdušenje za TRE se je pričelo na začetku leta 2011, s prvim obiskom dr. Bercelija v Avstraliji. Takoj je prepoznala pomembno vlogo, ki jo TRE lahko igra pri zmanjševanju stresa in  trpljenja v naši družbi in naših življenjih. Jelka vodi, na razlčnih predelih Avstralije, za osebe in skupnosti, ki so preživeli požare in poplave, skupinska in individualna vodenja metode TRE.
  
Jelka želi pridonesti še k vidnejši vlogi metode TRE tako v Republiki Sloveniji, kot tudi v Avstraliji, obenem pa želi zagotoviti tudi usposabljanje za pridobitev TRE certifikatov in predstavitev uvodnih TRE delavnic. Prav tako želi delati z in podpirati tečajnike TRE, ki se odločijo za udeležbo v programu za pridobitev certifikatov TRE. Ker je Jelka naravna govorka slovenskega jezika, bodo izobraževanja enostavnejša, pomagala pa bo lahko tudi študentom, ki ne razumejo angleškega jezika.

 


 

        >>>Delavnice TRE